• WE zijn er klaar voor!
  • Crossen.
  • Gaat het goed

Quad tour

Aantal dagen: 
1
Prijs per persoon: 
Euro 90,-

Rijd door de savanne van Suriname, scheur door modderpoelen, bossen, kreekjes en over het heftig witte landschap tijdens de quad tour van Tourbox Suriname. U geniet tijdens deze quad tour daarnaast van de mooie natuur en het uitzicht over het welbekende Johan Adolf Pengel vliegveld. U krijgt ook de kans om af te koelen in een kreek en te genieten van een heerlijke Surinaamse lunch. De quad tour zit vol avontuur, echt een adrenaline kick!

 

De quad tour

Om 10:00 uur ‘s ochtends vertrekken we vanuit de afgesproken plek en rijden naar Zanderij, waar de quads voor deze tour klaar staan. Een professionele gids geeft u de belangrijke instructies en veiligheidsvoorwaarden voor deze quad tour. Hierna maakt u tijdens de tour een proefrit met de quads om te kijken hoe ze werken. Vervolgens kunt u nog eventuele vragen stellen. We voorzien u van een valhelm waarna wij vertrekken richting het vliegveld.

 

Rijden

De tour met de quads brengt u eerst om het gehele vliegveld. U rijdt in de omgeving rond het vliegveld, dat bestaat uit veel bos en andere vegetatie. Na deze ronde, gaan we richting de savanne waar het echte avontuur begint! De savanne is een ongelijk landschap met wit zand en veel water. Hier kunt u behoorlijk vies worden, wat het avontuur alleen maar spannender maakt. Na een aantal kilometers te hebben gereden, stoppen we voor een kleine pauze. We eten vervolgens een tussendoortje en nemen een duik in de kreek. Na de pauze van deze tour stappen we op de quads en rijden we nogmaals door de savanne en bospaden.

 

Terugkomst

Bij terugkomst bij het startpunt van de quad tour hebben we 45 kilometer gereden door de savanne en om het vliegveld. De zon gaat nu weer onder en wij bereiden ons voor om terug te rijden naar Paramaribo. Voordat we echter in Paramaribo arriveren stoppen we nog eens voor een gezellig etentje in een echt Surinaams restaurant.

 

Aantal personen

Als u kiest voor de quad tour met twee personen op één quad, dan betaalt u € 90,00 per persoon.

Uiteraard kunt u ook voor de mogelijkheid kiezen om alleen de quad te besturen. Dit kan voor € 135,00!