• Varen over de Para rivier
  • Genieten tijdens de Coropina kano tour
  • Omgeving Coropina kreek

Coropina kano

Aantal dagen: 
1
Prijs per persoon: 
Euro 70,-

Zoekt u naar een avontuurlijke eendaagse trip tijdens uw vakantie in Suriname? Wat dacht u dan van de Coropina kano tour? Deze kano tour naar de Coropina kreek vormt de perfecte combinatie van avontuur en sport. Deze kreek ligt op ongeveer een uur rijden vanuit Paramarino, Suriname. De Coropina kano tour van Tourbox Suriname brengt u naar een mooi waterrijk natuurgebied dat u zeer goed kunt bevaren met een kajak.

De natuur in de puurste vorm

Tijdens de Coropina kano tour zet u een stap in de wereld van het tropische woud en zijn kreken en rivieren. Wanneer u bij deze tour in een kano vaart over de Coropina kreek, laat u zich meeslepen op het ritme van de natuur. U komt verschillende bijzonderen dieren tegen zoals apen, capibara’s, kaaimannen en een grote hoeveelheid bijzondere vogels, waaronder verschillende papegaaisoorten. Dit waterrijk gebied dat u tijdens de Coropina kano tour bevaart, bestaat uit kreken en aan elkaar geschakelde zwampen. De Coropina kano tour is dankzij de combinatie van spanning, flora en fauna de perfecte dagtrip voor jong en oud die van natuur en avontuur houden.

Het dagprogramma van de Coropina kano tour

Als u kiest voor de Coropina kano tour van Tourbox Suriname, verzamelen we bij Fietsen in Suriname. Per auto vertrekken we samen met de kajaks naar de Coropina kreek. Vanuit dit punt pakt u een kano en begint uw kano tour over de Coropina kreek echt. We banen ons een weg over de soms smalle en dichtbegroeide kreek. Vanuit de kreek kunt u verschillende dieren spotten en met name de prachtige kleuren van de luid krijsende papegaaien bewonderen. Na de sportieve kano tour over de Coropina kreek, verzamelen wij op een prachtige plek midden in het bos. Op deze plek aan de overs van de Coropina kreek lunchen wij. Onder het genot van een goede maaltijd, geniet u van alle geluiden in het oerwoud in de wetenschap dat er in deze omgeving geen mens te bekennen is.