Frans Guyana Dag tour

Aantal dagen: 
1
Aantal uren: 
8
Prijs per persoon: 
75

Eeen bezoek aan de voormalig Franse straf kolonie, Frans Guyana. Op het grens plaatje St. Laurent leren we meer over deze voormalige kolonie en zijn inwoners. 

Tourprogramma

Vanuit Paramaribo vertrekken we met de bus richting Albina. De rit duurt ongeveer 2 uren. Daarna maken we een boottocht op de Marowijne rivier, welke de grens is tussen Suriname en Frans Guyana. In St. Laurent aangekomen brengen we als eerste een bezoek aan de bekende gevangenis van Papillon, waar enkele films zijn opgenomen. De gevangenis is een verzameling van wereldwijde geschiedenis wat het zeer multicultureel maakt.

Later werpen we een blik op de ongerepte cultuur die te vinden is op de markt. Hier krijg je wat vrije tijd om van alle geuren en kleuren te genieten. Dit is een mooie gelegenheid om de exotische rijkdom aan fruit en groenten te proeven. Tijdens deze vrije tijd kunt u uw  lunch nuttigen, wat zorgt voor genoeg energie voor het vervolg van het avontuur.

Vervolgens lopen we langs de SuperU , dit is een Franse supermarkt waar Europese producten te vinden zijn.

Daarna doen wij een boottochtje over de Marewijne rivier.Op de Marowijne rivier bezoeken we een onbewoond eilandje waar je kan genieten van de flora en fauna en verschillende activiteiten zoals lekker hangmatten, zwemmen en nog veel meer.  Gewoon weg relaxen. Na het relaxen varen we terug naar Albina.

-Vertrektijd: 07:00 uur

-Inclusief: Gids, transport, intree gevangenis lunch en drank.